OPEN CALL 2019

U nastojanju da se djelovanje suvremenih vizualnih umjetnika/ca i nezavisnih organizacija bilježi, okuplja i učini dostupnim u digitalnom okružju, “OC” podrška u 2019. provodi se na temu sukreiranja digitalnih arhiva suvremene vizualne umjetnosti, a namijenjena je vizualnim umjetnicima/cama, neformalnim i nezavisnim neprofitnim kolektivima i inicijativama te organizacijama u kulturi. Projekt se ostvaruje putem otvorenog poziva za umjetničkom/kulturnom suradnjom na području RH, sa snažnim naglaskom na decentralizaciji, suradnjama, taktičkom stvaralaštvu i dijeljenju znanja u svrhu ostvarivanja umjetničkih i/ili kulturnih projekata u području suvremene medijske kulture.

Umjetnici/e su pozvani/e da dostave biografske podatke, te podatke o svojim radovima i izlagačkoj aktivnosti, a organizacije podatke i dokumentaciju o svojim izložbenim i drugim aktivnostima i/ili da podnesu prijedloge za projekte na temu sukreiranja digitalnih arhiva (vidi obrazac prijave).

+ Tematske smjernice: http://www.our-org.hr/network/
+ Prvi rok za prijavu: 30.6.2019.
+ Krajnji rok za prijavu: 31.10.2019.
+ Q&A: hello@formatc.hr

> OBRAZAC PRIJAVE za program OPEN CALL >

Program “Inquiry Inc.[2019]” podržan je financijskim sredstvima Zaklade “Kultura Nova”Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Grada Zagreba.

Read More